Folyókarendszerek

Folyóka-rendszereink szálerősítésű betonból készült, könnyen lerakható késztermékek: amellett, hogy nagyobb terhelhetőségűek, a polimer-betonból készült hasonló termékekkel szemben a hőingadozásokat is jobban tűrik.

A HYDROTEC sokrétű felhasználásra kínál folyókarendszereket: magánház körüli és kerti, privát célú használattól egészen a különösen kritikus felhasználási helyekig – legyen szó versenypályákról, ahol a felszínen keletkező víz elvezetése biztonsági szempontból rendkívül fontos, vagy a repterek és ipari létesítmények azon területeiről, melyek extrém dinamikai terhelésnek vannak kitéve.

MINI rendszer

A stabil önmerevítő ráccsal rendelkező MINI folyóka a B-125 terhelési osztályon belül alkalmazható. A szabadidő eltöltésére szolgáló, illetve magánterületeken történő alkalmazása mellett sétálóutcák, belső udvarok és személygépkocsi parkolók csapadékvíz elvezetésére is alkalmazható. Alkalmazási területek: garázsok előtt, teraszokon, házi behajtóknál vagy udvari területeken.

MAXI rendszer

A MAXI-rendszer minden területen kiválóan alkalmazható. A hosszirányú réskialakítású, öntöttvas ráccsal és öntöttvas élvédővel rendelkező folyóka minden igénynek megfelel. A MAXI-rendszert 100, 150, 200 és 300-as névleges méretben, kompletten szerelve szállítjuk. A rendszert csavarozás nélküli reteszeléssel kínáljuk. Alkalmazási területek: nehéz teherforgalmat bonyolító ipari területek, repülőterek, tehergépkocsi parkolók, úttestek.

HYDROline rendszer

A gömbgrafitos öntöttvasból készült HYDROline folyókák szélsőséges terheléseknek is ellenállnak, nem zörögnek, és speciális alkalmazásokhoz is megoldást jelentenek. Alacsony beépítési magasság és könnyű beépíthetőség jellemzi. Alkalmazhatók többek között alacsony beépítési magasságú területeken, parkolószinteken, teraszokon, ipari területeken és sétálóutcákban.

HYDROblock rendszer

Monolit kialakításának és felépítésének köszönhetően a HYDROblock folyókák teljes mértékben ellenállnak az ismétlődő erőhatásoknak, nem zörögnek. Minimális beépítési és tervezési követelmények, kis tömeg és alacsony karbantartási igény jellemzi. Alkalmazható különösen nagy forgalmú területek vízelvezetésére.